Vermoeide spieren, vervelende kneuzingen, kleine of grote blessures, dikke benen of irritatie van de processierups. De Cavalor FreeBute gel schiet te hulp! Deze gel zit boordevol natuurlijke ingrediënten en is een must voor op stal. Want hij is namelijk niet alleen geschikt voor je paard, maar zelf kun je hem ook gebruiken!

Uniek mengsel

Cavalor FreeBute Gel is het EHBO-middel bij uitstek bij overwerkte, gevoelige of pijnlijke spieren en gewrichten. Bovendien zijn het veelal natuurlijke ingrediënten die deze gel anders maken dan je gewend bent.  Het unieke mengsel bevat 8 essentiële oliën waaronder eucalyptus, lavendel en tea tree die bekend staan om hun relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking.

Aangenaam gevoel

Ook in geval van kneuzingen, blessures en dikke benen om de zwelling te verminderen en het helen te versnellen is de Freebute Gel wat je nodig hebt. Wanneer je de gel aanbrengt, wordt een aangenaam gevoel door de koelende werking ervaren. Van verkoelend gaat het gevoel geleidelijk over in een warm gevoel. Dankzij de hydrogel trekt Cavalor Freebute Gel zeer snel in de huid waarna het een diepe krachtige werking op het onderliggende weefsels heeft.

Weg met die jeuk

Het voorjaar kent vele voordelen zoals warme temperaturen, de zon op je huid en lekker erop uit voor een buitenrit. Helaas vindt ook het ongedierte de lente een fijn seizoen om zich weer te laten zien. Zo kan een aanraking met een processierups al voor een heleboel ellende zorgen.  Naast de bovengenoemde werkingen is Cavalor Freebute Gel ook het middel tegen jeuk en irritatie van de processierups. De gel heeft een relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking. Ideaal dus om huidirritatie, ontstaan door de processierups, tegen te gaan. Zelf gebeten? Het is ook geschikt om op je eigen huid te smeren.

Voor paard en mens

Cavalor is geschikt voor paarden maar ook voor jezelf. Heb je last van je spieren, gewrichten of kneuzingen zoals spierpijn of een stijve nek? Dan werkt de FreeBute gel ook erg goed. We hebben het zelf getest en zijn enthousiast. Een echt wondermiddel dus wat bij jou op stal zeker niet mag ontbreken. 

Interesse? Shop de Cavalor FreeBute Gel hier!

Cavalor Freebute Gel