Vliegende beestjes? Weg ermee!

  

De komende tijd zul je in en rond de stal ook te maken krijgen met vliegende beestjes. Insecten komen af op de geur van paarden en dan met name op de geur van het zweet. Dit kan stress, jeuk en allergische reacties veroorzaken. Vaak is dit enorm irritant en hebben jij en je paard er veel last van, maar gelukkig bestaan er ook producten die hun aanwezigheid dragelijker maken. Cavalor heeft in hun assortiment een aantal verschillende producten die goed van pas kunnen komen.

  

Pro Scent

 Cavalor® ProScent is een 100% natuurlijke, gloednieuwe blend van essentiële oliën die de natuurlijke lichaamsgeur van je paard neutraliseert. Het frisse botanische parfum ruikt heerlijk. Althans, zo wordt het door velen ervaren. De essentiële oliën in Cavalor® ProScent (Lemon Eucalyptus, Tea tree en Lavendel) zorgen niet alleen voor een frisse geur, maar ze houden de vacht ook glanzend en gezond. Het vormt een natuurlijke en doeltreffende vachtspray en is ideaal tijdens die zomerse rit! 

  

SwItch

Cavalor® SwItch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. SwItch beschermt jouw paard tegen oncontroleerbare jeuk. Cavalor SwItch werd speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor seizoensgebonden huidirritatie, ook gekend als zomereczeem. Zomereczeem is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van een mug die vooral actief is rond zonsopgang en zonsondergang tijdens de warmere maanden (van maart tot oktober). Deze reactie veroorzaakt een onophoudelijke jeuk en als gevolg begint het paard te schuren. Niet alle paarden zijn allergisch voor deze mug, waardoor de reacties van paard tot paard verschillen. Een magische spuit tegen de allergie bestaat niet, dus het is belangrijk contact met de mug te voorkomen. Cavalor SwItch houdt de boosdoener op een afstand, en houdt de jeuk onder controle zodat uw paard niet lijdt aan onophoudelijke jeuk.

Mocht je toch niet ontkomen zijn aan een beet of last hebben van de eiken prossierups, dan schiet de Cavalor FreeBute gel te hulp! Deze gel zit boordevol natuurlijke ingrediënten en is een must voor op stal. Want hij is namelijk niet alleen geschikt voor je paard, maar zelf kun je hem ook gebruiken! Lees er hier meer over. 

 

Bekijk de producten hier:

Cavalor Pro Scent €23,99

Cavlor SwItch €36,99

 Cavalor Freebute gel vanaf €27,99