Cavalor FreeBute gel helpt tegen vermoeide spieren, kneuzingen, blessures, dikke benen en irritatie van de processierups. Geschikt voor paard en mens. 

Spieren en gewrichten
Cavalor FreeBute Gel is het EHBO-middel bij uitstek bij overwerkte, gevoelige of pijnlijke spieren en gewrichten. Cavalor FreeBute Gel is een uitwendige gel boordevol natuurlijke ingrediënten. Het unieke mengsel bevat 8 essentiële oliën waaronder eucalyptus, lavendel en tea tree die bekend staan om hun relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking.

Kneuzingen, blessures en dikke benen
Cavalor Freebute gel is ook geschikt in geval van kneuzingen, blessures en dikke benen om de zwelling te verminderen en het helen te versnellen. Bij het aanbrengen wordt een aangenaam koelende werking vastgesteld. Deze gaat geleidelijk over in een warm gevoel. Dankzij de hydrogel trekt Cavalor Freebute Gel zeer snel in de huid waar het een diepe krachtige werking op het onderliggende weefsels heeft.

Wonden
Bovendien heef cavalor freebute gel ook een desinfecterende werking en kan het de pijn bij wonden verzachten.

Processierups
Naast de bovengenoemde werkingen is Cavalor Freebute Gel ook het middel tegen jeuk en irritatie van de processierups. De gel heeft een relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking. Ideaal dus om huidirritatie, ontstaan door de processierups, tegen te gaan. Ook geschikt om op je eigen huid te smeren.

Voor paard en mens
Cavalor is geschikt voor paarden maar ook voor jezelf. Heb je last van je spieren, gewrichten of kneuzingen zoals spierpijn of een stijve nek? Dan werkt de FreeBute gel ook erg goed. We hebben het zelf getest en zijn enthousiast. Een echt wondermiddel dus.

Interesse? Shop de Cavalor FreeBute Gel hier.