Teun van Riel Horse Supplements en Rob van Boxtel Equestrian sluiten overeenkomst voor samenwerking met oog op internationale groei

Twee toonaangevende bedrijven in de paardenwereld bundelen hun krachten. Teun van Riel Horse Supplements is samengegaan met Rob van Boxtel Equestrian. Met deze samenwerking wordt nog meer ingezet op (internationale) groei, om ruiters en amazones op ieder moment te kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Het dienen van ruiters en amazones door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen, is voor beide bedrijven de hoogste prioriteit. Daarom is de match tussen Teun van Riel Horse Supplements en Rob van Boxtel Equestrian zo goed. Het doel is om hun wereldwijde aanwezigheid en impact te vergroten door de expertise en het netwerk van Rob van Boxtel te integreren met de al gevestigde reputatie van Teun van Riel.

Mijlpaal
De overname is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven. Maar samenwerken deden Rob en Teun al eerder.

Rob vertelt: “Ik begon mijn carrière in het bedrijf van Teun. Na een aantal jaar besloot ik mijn eigen onderneming te starten. Hoewel we lange tijd perfect naast elkaar konden werken, is het nu extra mooi dat we samen aan de slag gaan. Onze ambitie is groot: we willen ons assortiment beschikbaar maken voor de hele paardensport. Teun van Riel is een prachtige organisatie met een groot potentieel. Ik kijk ernaar uit om samen met het team van Teun van Riel onze activiteiten verder uit te bouwen en wereldwijd te laten groeien.” Teun is ook enthousiast: “We geloven sterk in de visie van Rob van Boxtel en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot nieuwe kansen en groei.”

Volle agenda
Voor klanten is er louter een positieve verandering merkbaar. Het assortiment van beide firma’s wordt samengevoegd, waardoor er een grote voorraad aan (innovatieve) producten beschikbaar is. Het team is uitgebreid waardoor ook optimale service gegarandeerd is. Daarnaast krijgen klanten van Teun van Riel ook de mogelijkheid om online te winkelen via HorseOnline.com. De concoursagenda blijft zoals gebruikelijk goed gevuld. De drie vrachtwagens met mobiele showroom zijn de komende tijd te vinden in Hagen, Valkenswaard, Ermelo, Aken en Hamburg.

Op naar de toekomst
De ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst markeert een cruciale stap voorwaarts voor Teun van Riel en Rob van Boxtel. Het is een startpunt voor een mooie reis naar verdere groei en succes, gestoeld op gedeelde waarden en een sterke visie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands